Tudástár

Valódi tapasztalati tudás, teljesen ingyen. Használd ki!

Tudástár 2018-01-31T06:28:14+00:00

Videós tartalmak

A többi videómat a Youtube-on találod!

Youtube csatorna

Ha szeretnél értesítőt az új tartalmakról, akkor regisztrálj!

Regisztráció

Hanganyagok

Wolf Gáborral általában kisvállalati marketingről “szokás” beszélgetni. Csakhogy engem a vállalkozó érdekelt a Marketing Commando mögött, nem a marketing. Rendhagyó és érdekes, néhol filozofikus beszélgetés – érdemes meghallgatni!

Biros Levente az OnlineMárkaboltok.hu alapítója és tulajdonosa. Levente sztorija és tapasztalatai azért érdekesek, mert a totál nulláról indult vállalkozóként, és onnan épített fel egy ma már több milliárdos forgalmú online áruházat.

Zajdó Csaba a debreceni Innonic alapítója és vezetője, de talán többet mond a Webshop Experts, a Shoprenter vagy az Optimonk márkanév. A nemzetközi piacra is dolgozó, több mint 80 fős vállalkozás példaértékű Magyarországon.

Fekete Attila több mint 10 éve alapította a fertőszentmiklósi Feki Webstúdiót. Attila példája megmutatja, hogy igenis lehet egy versengő piacon is jól menő vállalkozást építeni és stabilan működtetni, ráadásul egy kisvárosból.

Ha szeretnél értesítőt az új tartalmakról, akkor regisztrálj!

Regisztráció

30 napos online tréning

Ugrás a képzéshez

Ez egy 15 részből álló, jelenleg ingyen, regisztrációért cserébe hozzáférhető képzés. A képzés alapja 15 videó, amelyekben egyenként pár percben beszélek egy-egy kiemelten fontos témáról. Minden egyes részhez tartozik egy kisebb feladat, amelyeket ha sorban végrehajtasz a 30 nap során, akkor nagyon jelentős átalakulásra számíthatsz. Átalakulásra a gondolkodásodban, így a vállalkozásodban is.

A képzésről bármikor leiratkozhatsz, ha nem azt kaptad, amire számítottál.

Ha szeretnél értesítőt az új tartalmakról, akkor regisztrálj!

Regisztráció

Blog bejegyzések

Csatlakozz a többi ambiciózus vállalkozóhoz,
akik mind ugyanazt akarják: valódi vállalkozást!

Regisztrálj MOST, hogy mindenről időben értesülj!

Ugrás a regisztrációhoz