Vállalkozóból >> Vállalkozás

Egy könyv, ami megváltoztatja az életed!

Vállalkozóból >> Vállalkozás | Gál Kristóf könyve 2018-03-02T08:19:45+00:00
Vállalkozóból Vállalkozás könyv

Építs önműködő vállalkozást (amiben szabad és boldog vagy)

Úgy gondolod, hogy bele kell roggyannod abba, hogy vállalkozó vagy? Azt mondták, hogy itthon ez a normális? Azért írtam ezt a könyvet, hogy egy lehetséges új valóságot mutassak meg neked. Ahol vállalkozóként nem rabszolgaként dolgozol a cégedben, hanem szabad vagy.

Szükségem van a könyvre!

Amikor elkezdtél vállalkozni, szabadságra vágytál.

Ehhez képest most:

Változtatni akarok, megrendelem a könyvet!
Gál Kristóf

Ki a szerző (és miért bízzak benne)?

Helló, itt Gál Kristóf!

Én írtam a Vállalkozóból vállalkozás című könyvet. 2005 óta vagyok vállalkozó, azóta vezetem a Klikkmarketing nevű, online marketinggel foglalkozó cégem, ami meghatározó szereplő Magyarországon, ezen a piacon. A totál nulláról indultam anno 24 éves fejjel: nem volt se pénzem, se kapcsolataim, se ügyfelem, se hátszelem, se vállalkozási ismereteim. Csak az elszántságom volt, és az, hogy alkotni akarok valamit, aminek igazán van értelme!

Tudj meg rólam még többet!
Gál Kristóf

Tartalomjegyzék

Már több mint 1000 vállalkozón segített

A könyv, benne a Vállalkozófejlesztési Szisztéma mind az 5 pontjával, és rengeteg valódi, magyar, kisvállalkozói sztorival (amiket személyesen én éltem át). Ezt mondják azok, akik már olvasták:

Az egyik legjobb könyv, ami átfogóan beszél vállalkozásról, vállalkozóról. Éveket és milliókat nyertem a könyv által, hiszen enélkül még mindig azok a berögződések tartanának vissza a nagyobb lépésektől, változásoktól, amikkel elindítottam a vállalkozást.


Szántó Ivett, www.excellence.hu

Ha nem olvasom el a könyvet, akkor jó pár olyan ötletről maradok le, amit valószínűleg saját magamnak kellett volna megtapasztalni. Ez rengeteg idő és rengeteg pénz. Nagy szükség lenne rá, hogy sokkal többen gondolkozzanak így, ahogyan te is. Csak így tovább!


Malatidesz Zsolt, www.laptopszaki.hu

“Arra számítottam, hogy sok teória mellett kevés gyakorlat lesz. Ehhez
képest nem ezt kaptam, mert a saját felismeréseidet, tanulságaidat, tapasztalataidat osztottad meg benne, ami sokkal hitelesebb, emberléptékű.”


Dr. Császár Zoltán, www.caesarconsulting.hu

Kényelmes szállítás

A GLS futárszolgálatot használjuk, a rendeléstől számított átlagosan 1 munkanapon belüli tényleges kiszállítással. Házhoz megy a könyv!

100%-os garancia

Ha nem tetszik a könyv, küldd vissza 30 napon belül, és visszafizetem az árát. Több mint 1000 vevőből összesen egy ember küldte vissza!

Kártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit a Barion profi technológiája garantál. Semmit nem kockáztatsz ezzel!

Épségben jut el hozzád

A könyvedet a lehető leghamarabb átadjuk a futárnak, és a strapabíró, profi kartondobozban biztosan nem fog megsérülni szállítás közben.

Rendeld meg a saját példányod!

Kényelmes szállítás

A GLS futárszolgálat szolgáltatását használjuk, a rendeléstől számított átlagosan 1 munkanapon belüli tényleges kiszállítással. Ki sem kell mozdulnod, házhoz megy a könyv.

Biztonságos kártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit a Barion profi technológiája garantál.

Barion

Gyors és biztonságos szállítás

A könyvedet a lehető leghamarabb átadjuk a futárnak, és a strapabíró, profi kartondoboznak köszönhetően biztosan nem fog megsérülni szállítás közben.

100%-os garanciát vállalok

Ha nem tetszik a könyv, küldd vissza 90 napon belül, és visszafizetem az árát.

Segítség a kártyás fizetéshez

A bankkártya száma 12-19 db szám, amit a kártya első oldalán találsz. A lejárat a kártyádon általában a “Valid thru 01/17” jelöléssel van feltüntetve. Az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű (pl. 2018) formátumban kell megadnod!

A kártyád CVV kódja a hátlapon van, ez mindig egy 3 jegyű szám. A legtöbb kártyán egy fehér kis téglalapba van beírva.

Néhány, a rengeteg elégedett könyv vásárló közül

Ugrás a megrendeléshez