30 napos tréning 2018-01-31T06:29:09+00:00

A vállalkozói életed új szakasza kezdődik, ha megnézed ezeket a videókat.

30 nap alatt 15 pár perces videó 5 nélkülözhetetlen témában.

Regisztrálj most!

Pár percen belül nézheted is az első leckét. A képzés teljesen ingyenes.

Ezt a mezőt is töltsd ki kérlek! 🙂

HD minőségű videók, teljes feliratozással

15 darab 5-7 perces, könnyen érthető videó

Hiteles tudás, profi minőségben, ajándékba!

Mi ez az ingyenes képzés?

Ez egy 15 részből álló, jelenleg ingyen, regisztrációért cserébe hozzáférhető képzés. A képzés alapja 15 videó, amikben egyenként pár percben beszélek egy-egy kiemelten fontos témáról. Minden egyes részhez tartozik egy kisebb feladat, amiket ha sorban végrehajtasz a 30 nap során, akkor nagyon jelentős átalakulásra számíthatsz. Átalakulásra a gondolkodásodban, és így a vállalkozásodban is. A képzésről bármikor leiratkozhatsz, ha nem azt kaptad, amire számítottál.

Miről szólnak a videók?

A videók az 5 legfontosabb vállalkozási építőkocka köré épülnek, mégpedig: marketing, rendszerek/folyamatok, munkatársak, pénzügy és vállalkozói gondolkodásmód. A videók önállóan is teljesen érthetőek, de egyben egy rendszert alkotnak, és meg fogod látni az összefüggést a témák között.

Hogyan érem el a leckéket?

A videókat a Youtube-on tároljuk, így a profi technológiának köszönhetően bármilyen eszközön, bármilyen minőségben meg tudod nézni – ahogy tetszik. Nem muszáj azonnal megnézned minden részt akkor, amikor megkapod, csináld végig a képzést úgy, ahogy neked jól esik! Az egyéb kiegészítő anyagok, pedig vagy egyszerű letölthető PDF, vagy online szöveg formájában fogod elérni. Egészen biztosan nem fog gondot okozni a tartalmak elérése!