Képzések

Mert a profi vállalkozás tanulható.

Képzések 2018-02-14T08:05:59+00:00

Online képzések

Profi vállalkozói ismeretek tréning

12 évnyi vállalkozás legfontosabb tapasztalatai 5 előadásba sűrítve. A marketingtől kezdve a folyamatok felépítésén és a munkatársak kiválasztásán át egészen az alapvető pénzügyi ismeretekig, ezen a tréningen átfogó képet kapsz arról, hogy miként lehet ma becsületesen és eredményesen vállalkozni.

Ez egy online tréning, így akár azonnal belevághatsz!

Ugrás a videós képzéshez

Online marketing stratégia tréning

A TNT stratégia a jelenlegi leghaladóbb, legmodernebb online marketing stratégia. Ezt használják a világ legsikeresebb vállalkozásai is, de bármelyik hazai kisvállalkozás képes használni ezeket a módszereket. Ezen a tréningen 5 előadáson át vezetlek végig a teljes stratégián.

Ez egy online tréning, így akár azonnal belevághatsz!

Ugrás a videós képzéshez

Élő képzések

Profi vállalkozói gondolkozásmód tréning

Minden ott dől el, hogy hogyan gondolkozol vállalkozóként. Tényleg nincs elég időd, vagy csak nem a megfelelő dolgokat csinálod? Tényleg több vevőre van szükséged, vagy csak jobb vevőkre? Mit kell elsőként megtervezned vállalkozóként? Gyere el és lépj a siker útjára! EZ  A KÉPZÉS MÁR LEZAJLOTT!

Ugrás a képzéshez

Ingyenes (online) képzések

Ugrás a képzéshez

Ez egy 15 részből álló, jelenleg ingyen, regisztrációért cserébe hozzáférhető képzés. A képzés alapja 15 videó, amikben egyenként pár percben beszélek egy-egy kiemelten fontos témáról. Minden egyes részhez tartozik egy kisebb feladat, amiket ha sorban végrehajtasz a 30 nap során, akkor nagyon jelentős átalakulásra számíthatsz. Átalakulásra a gondolkodásodban, és így a vállalkozásodban is.

A képzésről bármikor leiratkozhatsz, ha nem azt kaptad, amire számítottál.